Γκάζι: Ομάδα ΔΙΑΣ 4 ώρες πριν την δολοφονική επίθεση στους 3 Κρητικούς έλεγξε το τζιπ του δράστη και τον άφησε!

Σε μια άκρως σοβαρή αποκάλυψη που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για τα αντανακλαστικά της αστυνομίας, προχώρησε η δικηγόρος του συνοδηγού του τζιπ που προκάλεσε την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι με τρεις τραυματίες για ασήμαντη αφορμή. Αποκάλυψη, που επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Δείτε:

Γκάζι: Το «βαρύ» παρελθόν του συλληφθέντα – Διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και όπλα

Η Σταματία Μάρκου, δικηγόρος του συνοδηγού που το βράδυ της Κυριακής (17/12) παραδόθηκε στην αστυνομία, ανέφερε μιλώντας στο Mega και παρουσία της εκπροσώπου της ΕΛΑΣ, Κωσταντίας Δημογλίδου, ότι στις 2:15 τα ξημερώματα, δηλαδή 4 ώρες, πριν από τη δολοφονική επίθεση στο Γκάζι, ομάδα ΔΙΑΣ είχε σταματήσει το ανθρακί τζιπ και είχε ελέγξει τον οδηγό και το αυτοκίνητο χωρίς να βρει τίποτα.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ παραδέχθηκε το γεγονός υποστηρίζοντας ότι: «Ήταν τυχαίος έλεγχος της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν απασχολούσε κανένας από τους δύο και δεν βρέθηκε όπλο. Δεν γνωρίζω, όμως,  τι έγγραφα έχει στην κατοχή του για να δικαιολογεί την παρουσία του στη χώρα. Αυτό θα το δούμε όταν συλληφθεί». 

Για το γεγονός ότι η ομάδα ΔΙΑΣ δεν εντόπισε όπλο κατά τον έλεγχο, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ υποστήριξε ότι δεν ξέρει τι ακολούθησε τις επόμενες τέσσερις ώρες μέχρι τη δολοφονική επίθεση κατά των τριών ατόμων στο Γκάζι.

Η αποκάλυψη έχει βαρύνουσα σημασία καθώς ο οδηγός του ανθρακί τζιπ που εν ψυχρώ λίγες ώρες μετά πυροβόλησε κατά τριών ατόμων στο Γκάζι για ασήμαντη αφορμή, ήταν, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή των αστυνομικών Σταύρο Μπαλάσκα, ήδη, καταζητούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός «ο δράστης έχει έναν τεράστιο φάκελο στην αστυνομία, είναι μπράβος και έμπορος ναρκωτικών και ήδη καταζητούνταν, συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία της Ιταλίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί